17. DANSKE HAVFORSKERMØDE

Roskilde Universitet

January 21, 2013 – January 23, 2013


Dansk Nationalråd for Oceanologi indbyder hermed til det 17. danske Havforskermøde, som finder sted på Roskilde Universitet (RUC) fra mandag d. 21. til onsdag d. 23. januar 2013. Havforskermøderne, som afholdes hvert andet år, er mødested for danske havforskere og forvaltere af marine ressourcer og naturværdier. På møderne præsenteres den nyeste viden indenfor havforskning i videste forstand, ligesom studerende her har mulighed for at præsentere igangværende projekter og knytte værdifulde kontakter. Tilmelding/registrering senest 1. november 2012. 

Download flyer for havforskermødet her

Tirsdag aften vil der blive afholdt en et festarrangement på Vikingeskibsmuseet og Restaurant Snekken, som har sammensat en buffet med ny nordisk vikingemad til lejligheden på Restaurant Snekken på Roskilde Havn. Betaling for festmiddagen inkluderer bustransport fra Roskilde Universitet til Snekken.

Tilmelding til festmiddagen foretages i forbindelse med registreringen. 

Deltagere, som ønsker at præsentere et foredrag eller en poster på mødet, bedes tilmelde indlægget og indsende abstract inden d. 1. november 2012. Dette gøres ved at udfylde formularen under fanebladet: Tilmeld foredrag/poster. Et detaljeret program for mødet vil foreligge her på siden snarest efter d. 1. november. Arrangørerne vurderer og udvælger præsentationerne. Man er derfor ikke sikker på at kommer til at præsentere sit arbejde, men får besked senest 1. november.

OBS: Hent det opdaterede program HER

 

RUCs hjemmeside med kørselsvejledning


Conference Information